over ons

Wij geloven dat je jouw meest dierbare herinneringen levend moet houden. Daarom maken we bij Woodframe bijzondere foto’s op hout waarmee je van jouw foto’s echt iets unieks maakt. Hout heeft een levendige uitstraling en natuurlijke aantrekkingskracht. Speciaal voor die mensen en momenten die veel voor je betekenen. Woodframe maakt de mooiste ervaringen onvergetelijk en houdt ze levend op een bijzondere manier.

 

ALTIJD SCHERP

 

Wij zijn altijd scherp. Onze foto’s op hout zijn loepzuiver, onze prijsstelling is transparant en onze service is altijd persoonlijk en spot on. We checken alle bestanden grondig en houden tijdens het productieproces scherp in de gaten of de print daadwerkelijk perfect gedrukt wordt.

Wij laten geen steken vallen en zijn betrokken bij het proces van begin tot eind.

Onze jarenlange ervaring en onderzoek naar de beste productietechniek zorgt ervoor dat we garant kunnen staan voor puur kwaliteitswerk. Scherp gedrukt, scherp begeleid, scherp geprijsd.

 

PERSOONLIJK

 

Woodframe is geen machine waar je een bestand in gooit en waar vervolgens een product uitrolt. Woodframe is mensenwerk. En dat merk je. We begeleiden het productieproces persoonlijk, zijn alert en nemen zelf contact op met onze klanten mocht er iets mis zijn met het bestand. We zijn betrouwbaar, we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Zo leveren we alleen kwaliteitsproducten af, op maat gemaakt en helemaal naar de persoonlijke wens van onze klanten.

 

FOTO OP HOUT, GOED, BETER, BEST

 

Kwaliteit is ons toverwoord. Wij gaan niet voor minder dan 100%. Voor de mooiste, scherpste prints, selecteren we alleen de beste houtsoorten. We maken gebruik van de meest geavanceerde productietechniek en software. En ben je onverhoopt ontevreden? Dan staan we je persoonlijk te woord en zoeken we direct naar een goede oplossing. De Woodframes in elke huiskamer, zijn onze visitekaartjes. 

 

VAN BESTELLEN TOT ONTVANGEN EEN FEESTJE

 

Onze klanten zijn onze ambassadeurs. Daarom vinden we elke mening waardevol en doen we er alles aan om iedereen optimaal van dienst te zijn. Wij werken volgens het principe: Eerst kwaliteit dan loyaliteit.

We willen graag dat onze klanten hun Woodframe collectie uitbreiden en zorgen ervoor dat al onze producten zeer maatvast zijn, het maakt niet uit wanneer je besteld het past altijd.

Het proces van bestellen tot ontvangen is voor onze klanten een plezierig en probleemloos traject. De website is helder en de stappen zijn duidelijk uitgelegd.

We dragen zorg voor de verpakking en zorgen ervoor dat de bezorging van elke Woodframe een feestje is. Zo nemen we iedereen mee op een aangename en verwachtingsvolle reis naar een waardevolle en bijzondere afdruk van hun mooiste herinneringen.